Menu

RIOOLSERVICE

Zit u met een verstopte afvoerbuis of riool? Ross Salland uit Nijverdal lost het voor u op. Met deskundig personeel en geavanceerde apparatuur en gereedschappen wordt een verstopping snel verholpen.

Is de afvoer verstopt in de keuken, douche of toilet? Afhankelijk van het soort verstopping wordt gekozen voor boren, frezen of onder hoge druk doorspuiten van de leiding.

Riool inspectie betreft niet alleen inspectie van de binnenkant van de riolering met een rioolcamera. Het gaat ook om het bekijken van de rioleringbuizen in de kruipruimte onder de woning. Riooldetectie betreft het opsporen van de rioleringsbuizen. Stankdetectie spoort de oorzaak van de overlast van rioolstank op.

Rioolinspectie:
Vaak biedt onderzoek in de kruipruimte onder de woning al uitkomst. Rioolbuizen zijn verzakt, waardoor het water niet weg loopt. Boomwortels hebben schade aan het riool toegebracht, zelfs onder het huis door! Camera inspectie wordt ingezet om de binnenzijde van de riolering te bekijken. Met behulp van een camerakop aan het uiteinde van een flexibele slang wordt een opname gemaakt van de binnenkant van de rioolbuis. Er zijn rioolcamera’s voor verschillende buis diktes.

Riooldetectie:
Soms is niet bekend waar de riolering precies loopt. Ross Salland beschikt over apparatuur om rioleringsbuizen op te sporen. Door riooldetectie wordt voorkomen dat een hele tuin omgespit wordt op zoek naar de verstopping in het riool.

Rioolstankdetectie:
Afschuwelijke rioolstank in of rond het huis/bedrijf. Daar wilt u zo snel mogelijk van af. Stankoverlast ontstaat vaak door een droogstaande zwanenhals of waterslot in een sifon, een losse verbinding, lucht of vuil in de riolering. Controle van sifons, putjes en verbindingen kunt u vaak zelf uitvoeren.

Lukt het u niet de oorzaak van de stankoverlast op te sporen, dan biedt Ross Salland uitkomst. Medewerkers van Ross Salland hebben de kennis en ervaring, weten tips en trucs, om zo snel mogelijk de oorzaak van de rioolstank te vinden. Rookdetectie is één van de middelen die hierbij ingezet worden. Het afvoersysteem wordt met rook gevuld onder lage overdruk. Het rioleringsysteem hoort gesloten te zijn, dus waar rook ontsnapt lekt het systeem. En: waar rook is, is stank in dit geval. Uiteraard verhelpt Ross Salland het probleem. 

Als onze rioolinspectie heeft uitgewezen dat het riool beschadigd is, dan is herstel of vervanging nodig. Of een verstopte afvoer heeft geleid tot een rioolinspectie en deze inspectie laat een beschadigde riolering zien. Afhankelijk van de soort schade is het nodig de rioolbuis te herstellen of te vervangen. Deze werkzaamheden kunnen door Ross Salland uitgevoerd worden.

Dakgoten die vol met rommel liggen, veroorzaken heel wat overlast. Afgevallen bladeren en mosgroei zorgen vaak voor problemen met de hemelwaterafvoer. Ross Salland kan met u afspraken maken om bijvoorbeeld jaarlijks uw dakgoten en/of platte daken van uw woningen, scholen, bedrijfspanden of andere gebouwen te reinigen.

Steeds meer woningstichtingen en bedrijven, maar ook particulieren nemen hiervoor contact op met ons.

Vetputten en beerputten moeten op geregelde tijden leeg gehaald worden.

Vetputten bij horeca instellingen, slagerijen en andere vetverwerkende bedrijven moeten periodiek geleegd worden. 

Ross Salland kent hiervoor aantrekkelijke abonnementen, tarieven, afspraken. 

Hoewel beerputten langzamerhand verdwijnen uit de stedelijke gebieden, zijn er nog altijd enkele aanwezig. 

Ook in het buitengebied, bij boerderijen, zijn nog steeds beerputten in gebruik. Ook de beerput, moet evenals de septic tank, na verloop van tijd geleegd worden.

Voor het legen van vetputten, beerputten en septic tanks kunt u contact opnemen met Ross Salland.

In het kader van milieubeleid worden huishoudens in het buitengebied op het riool aangesloten. Hiermee heeft het drukriool of persriolering zijn intrede gedaan.

Gemeentes en bedrijven vinden in Ross Salland een partner voor het onderhoud van het drukrioleringsysteem.

Neem contact op met ons en bespreek de mogelijkheden tot samenwerking.

HOE KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?

Staat uw probleem hier niet boven?
Onze specialisten staan u graag te woord.

24/7 bereikbaar
Acute problemen?
Wij helpen u graag!

Maatwerk
Een speciale aanvraag?
Wij denken graag mee!

Persoonlijk
Bij ons bent u geen
nummertje.

Telefoon

Email

Douche unit binnen of buiten

Demontabele douchecabine
Onze demontabele douchecabine voor buiten en binnen onderscheidt zich van andere nooddouches die u kunt huren. De douchecabine is namelijk volledig gesloten en dat maakt de douche stabiel. De douchecabine is bovendien 100% waterdicht en CE gekeurd.

De eigen warmwatervoorziening maakt deze binnendouche uniek. Bij het ontwerpen van de douche is veel aandacht geschonken aan de hygiëne; er kan zich geen vuil hechten aan de componenten.

De nooddouche is daardoor heel gemakkelijk te reinigen. De douche wordt ter plekke opgebouwd dus deurafmetingen vormen geen probleem. De douche kan ook eventueel buiten geplaatst worden.

Onze binnendouche heeft de volgende afmetingen
Hoogte cabine: 205 cm, buitenzijde 225 cm
Breedte cabine: 89 cm, buitenzijde 100 cm
Diepte: 89 cm, buitenzijde 120 cm

Voorziening voor water en stroom
De binnendouche kan voor de watervoorziening met een slang (10 meter lang) met Gardena-koppeling worden aangesloten op elk type kraan, ook op een koudwaterkraan. Voor de afvoer leveren wij standaard een afvoerpomp met een tuinslang van 5 meter lang.

Het watermanagementsysteem maakt het mogelijk dat het afvalwater heel gemakkelijk in een afvoerputje, maar ook via de wasbak, afvoer van de wasmachine of met het hemelwater kan worden afgevoerd.

Voor de stroom kan de binnendouche met een snoer van standaard 10 meter worden aangesloten op een normaal stopcontact van 220 volt/16 ampère.

Huurprijs
Eerste week: € 117,37 incl btw (€ 97 exclusief btw), vanaf de tweede week: € 107,69 inclusief btw (€ 89 exclusief btw)

Schoonmaken
Wij leveren onze binnendouche schoon bij u af. Wij gaan ervan uit dat u de douche zelf schoonmaakt.
Als de douche niet schoon is, brengen wij €90,75 (€75 excl. BTW) in rekening.

Transport en plaatsing
Voor het plaatsen en ophalen rekenen wij €181,50 inclusief btw (€150 exclusief btw) binnen een straal van 25km van Nijverdal, daarbuiten in overleg

Krosunit, plaspaal, plaskruis

Mobiele plas-unit, ook wel plasunit, krosunit, plaspaal of plaszuil, pinkelpaal genoemd.

Door de ingenieuze vormgeving kunnen meerdere mannen tegelijk plassen en is toch de privacy gewaarborgd.

Compacte unit voor evenementen, feestjes etc. Veroorzaakt geen stankoverlast.

  • Groot reservoir, geen rioolaansluiting nodig
  • Door 4 personen tegelijk te gebruiken
  • Kan verankerd worden
  • Inclusief wekelijkse reservoirreiniging en transport
  • Extra reiniging mogelijk, prijs op aanvraag
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Voorkomt wildplassen


Specificaties:
Capaciteit: 400 x normale toiletgang

Handen wassen op een festival locatie of feestjes thuis is geen probleem met deze handwasunit. Geen aanvoer of afvoer nodig. Water dmv. voetpomp.

Ross Toilet ook wel bouwtoilet of dixi genoemd. Inzetbaar bij evenementen of bouw/verbouw.

Specificaties:
Capaciteit: 400 x normale toiletgang