VERHUUR INFO

INFORMATIE SANITAIR VERHUUR

Of het nu een tuinfeest of evenement betreft, overal waar mensen aanwezig zijn is een toilet unit onmisbaar. Ross Salland sanitair verhuur kent een aantal geschikte mobiele toilet voorzieningen:
– Ross toilet, ook wel Dixi of bouwtoilet genoemd
– Kros unit, ook wel plas unit, plaspaal, pinkelpaal, plaszuil of mobiel urinoir
– Toiletwagen
– Minder validen toilet , of invaliden toilet

Alle toiletten van Ross Salland voldoen aan de wettelijke eisen, kunnen zonder aan- en afvoeren geplaatst worden. 

Voor meer info zie evenementen hieronder.

Speciaal voor de bouw wordt het Ross toilet ingezet. Wekelijks volgens een vaste route en afspraak worden de toiletten geleegd en gereinigd en het toiletpapier wordt aangevuld. Voor meer info zie bouw.

Naast de portable toiletten kunt u bij Ross Salland sanitairwagens huren.

Bouw

Speciaal voor de bouw is er het Ross Toilet. De toiletten worden voor een langere periode op het bouwterrein geplaatst en worden wekelijks volgens een vaste route/afspraak geleegd en gereinigd. We zorgen er dan ook voor dat het toiletpapier wordt aangevuld. Zo heeft u een frisse, schone toiletvoorziening op de bouw.

Ook een mobiel urinoir behoort tot de mogelijkheden voor de bouw. Het urinoir kan in een “verloren” hoekje geplaatst worden. Dit geldt ook voor het verrijdbaar toilet.

Als de bouw tijdelijk stil ligt (bv. bouwvak) dan kan ook de wekelijkse reiniging stop gezet worden.

Wij werken onder andere voor:

WAT BESTELLEN VOOR UW EVENEMENT
OF VOOR OP DE BOUW?

Neem contact op met een van onze medewerkers
of maak gebruik van onze bestellijst.

Evenementen

Bij evenementen en grote festivals is het van belang de toiletvoorzieningen piekfijn voor elkaar te hebben. “Als het toilet goed is, is de rest ook goed!”

Ross Salland neemt de totale sanitaire voorziening van uw evenement voor haar rekening. Een grote hoeveelheid Ross toiletten en plaspalen/plasunits en handwasunits wordt op locatie geleverd. Ook hebben we plashekken, waarmee tevens de sanitaire ruimte voor mannen afgescheiden kan worden.

Uiteraard wordt na afloop van het evenement alles weer door ons opgehaald. Bij meerdaagse evenementen kan er tussentijds geleegd en gereinigd worden.

Erg handig is onze huurcalculator. Hier kun je in een tabel de benodigde hoeveelheid toiletten en/of plaszuilen aflezen.